Mijn lijst met blogs

zondag 8 juni 2014

Out of the box bij Dutch Card Lovers

Dutch Card Lovers bestaat 5 jaar, en dat wordt gevierd! Die 5 jaar heb ik niet helemaal meegemaakt, eigenlijk maar ruim 2 jaar. Toen ik het bloggen net ontdekte was DCL een van de eerste uitdagingen waar ik aan mee deed, en spannend dat ik dat vond! Ik zie nog de eerste sketches voorbij komen en wist totaal niet wat ik daar mee aan moest. Ik dacht dat ik dat niet kon, dat is wel veranderd haha.   
Omdat ik de vorige uitdaging gewonnen had, mag ik voor deze uitdaging gastdesigner zijn. En wat voor een uitdaging!  Jullie zijn bij mij gekomen om een thema voor jullie kaart te kiezen.
Er is keuze uit de volgende thema's:

1. Thank you                                                                              
2. Birthday
3. Friends
4. Just because
5. Congratulations                                                                        
Niet moeilijk en goed te doen. En dat is nog niet alles: iedereen die hier een reactie achterlaat maakt ook nog kans op een prijs! Deze worden gesponserd door de DT leden van DCL.  
Tot vrijdag 20 juni, 18.00u kun je hier een reactie achterlaten, de zondag daarop wordt de winnaar bekend gemaakt. Wat zie je onder dit bericht. Superleuk  allemaal.
Hier dan de volledige kaart welke ik voor deze uitdaging gemaakt heb.
Voor deze kaart waar je een Sneack Peack  bij DCL zag, heb ik het volgende gekozen:
1. Sketch: 3
2. Kleurpalet: 2
3. Embellishment: sequins
4: Techniek: inlaid diecuts
5. Thema: birthday
Basiskaart is lichtgrijs, die zie je niet. Daarop papier van Memory keepers. De bloem is van restjes, en van behangstalen. Ik moet echt eerlijk bekennen dat ik helemaal niet wist wat inlaid diecuts was. Ik heb het moeten opzoeken op internet. Maar het is toch leuk om te doen! Ik had bij Anita een prachtige mal gewonnen, en toen ik die in de verpakking zag zitten, had ik gelijk voor ogen dat ik die zo wilde gebruiken voorop de bovenste kaart. Het rode bewust zo gedaan, niet aan alle kanten gelijk, maar verschillend en scheef op de kaart. Lieke hoort op school altijd dat ze out of the box moet werken. Nou dat was het voor mij ook best wel deze keer. 
Challenge:
De kleurencombinatie met kraft stond mij op een 1 of andere manier aan. Terwijl de combinatie aan kleuren ik helemaal niet zo snel zou kiezen. Een echte uitdaging dus. Ik zou een volgende keer het denk ik iets anders doen, want door de 60 op deze plek uit te stansen, hield je hele kleine snippertjes over en ik had net de randjes doorgestikt. Verder een andere sketch gebruikt en wel weer dezelfde techniek. Dit alles kwam op een gebroken witte kaart.
Ook hier een andere sketch en hetzelfde kleuren palet als de bovenste.
Als je eenmaal bezig bent maak je er zo een stel achter elkaar. En dat kwam goed uit, want 2 hebben al een plekje bij iemand anders gekregen.
Hier dan de prijs die 1 van jullie kan winnen door een reactie bij mij achter te laten. En kijk vooral ook bij de anderen van het DT team van Dutch Card Lovers. Daar zien jullie de volledige kaart en kan je kiezen wat je gaat gebruiken voor deze schitterende uitdaging. Natuurlijk hoop ik dat er deze keer weer heel veel van jullie meedoen. Ik vond het in ieder geval heel erg leuk om te doen.
Tot de volgende keer!  
Groetjes en nog fijne Pinksterdagen.
Nelleke

52 opmerkingen:

Margot zei

Wat een gave blogpost Nelleke en je kaarten zijn leuk!!!! Bedankt voor je bijdrage tijdens deze bijzondere 5 jarige bloguitdaging!

Lia zei

Wat een leuke keuze heb je bedacht en wat kunnen we een gave prijsje winnen, bedankt voor de kans,
groetjes Lia

GerJanne zei

Ha Nelleke,
wat een gezellige blogpost. EN ik weet nog dat je de uitdagingen van DCL altijd geweldig vindt. EN nu val je met de neus in de boter om mee te doen aan deze originele bloghop!
Je kaartjes zijn weer helemaal leuk.
Groetjes,
GerJanne

Je@net zei

Wat een gaaf idee deze challenge met bloghop!
En je kaarten mogen er zijn, Nelleke. Allebei erg leuk geworden!

anja curvers zei

Wow jij hebt wel heel erg enthousiast meegedaan zeg en heel erg bedankt voor je bijdrage aan deze speciale jubileumuitgave van DCL. Vind al je kaartjes heel erg leuk.

Marleen zei

Wat een ontzettend leuke opzet van deze jubileum challenge! Schitterende voorbeelden heb je gemaakt Nelleke en leuk dat je gastdesigner mag zijn voor deze speciale challenge.
Wat een super leuke prijzen, bedankt voor deze kans!
Groetjes, Marleen

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Zo zeg, wat een eer! Ik heb lang naar je eerste kaart gekeken vond hem zo mooi! Het is niet alleen de layout die mijn aandacht vasthield maar vooral het kleurenpalet. De 2de is ook leuk al had ik de nul naast de60 gezet. En de derde tja, ballonnen blijven geweldig, jij hebt ze zelf in hartvorm!

!neke zei

Heel mooi gemaakt!
Leuke challenge !
Ben benieuwd wat er allemaal uit komt!

Ingrid Reyners zei

Wat een eer nelleke, en wat heb je het allemaal leuk gemaakt, ik vindt ze alle drie wel erg leuk geworden, ik kan niet zeggen dat er een uit springt, ik ook met deze uitgave zeker mee doen bij DCL. Fijn weekend nog, groetjes Ingrid

Hanny zei

Wat fijn Nelleke en wat heb je weer prachtige kaarten gemaakt. Je schreef: als je er een gemaakt hebt is de rest zo gedaan....nou daar ben ik het dus niet mee eens haha, ik vind alleen al het bedenken van een kaart tijd kosten, niet erg natuurlijk maar zomaar een paar kaarten maken is er voor mij nooit bij. Ik vind het dan ook knap hoe je dit gemaakt hebt.
Fijne zondag, liefs Hanny♥, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Ellen zei

Hee Nelleke, jij valt met je neus in de boter! Mag je gastdesigner zijn bij DCL, vieren ze nog feest ook! Wat leuk dat jij mee mag feesten! Wat hebben ze een gave challenge bedacht, vind je niet?! Jouw kaartjes zijn echt supergaaf geworden! Die met de grote bloem vind ik echt wel de leukste. Mooi van kleur en gaaf dat de kleuren van het polkadot-papier terugkomen in de bloem.
Fijne dag, Ellen

Margreet zei

Proficiat dat je gastdesigner mag zijn Nelleke....en wat een boel prachtige kaarten heb je voor dit jubileum van DCL gemaakt...allemaal verschillend, maar even mooi!
xxx Margreet

Ans Gilbert zei

Hoi Nelleke,
Wat leuk dat je GD mag zijn met deze speciale challenge, je hebt een prachtige kaart gemaakt, mooie bloem..en ook je andere kaarten zijn super, vooral die met de hartjes, die heb ik ook een paar op voorraad, voor mensen die geen poespas willen.3 toppertjes weer, liefs Ans

Irene zei

Ook ik ken DCL nog niet zo lang maar begin het steeds leuker te vinden. Wat heb jij je als GD van je beste kant laten zien voor deze 5e verjaardag, super kaarten Nelleke!

xx Irene

Marjan zei

Leuk dat je juist met deze challenge onze GD bent, Nelleke! Je hebt er veel werk aan besteed, drie kaartjes nog wel! Gaaf zijn ze allemaal! Mijn voorkeur gaat naar de eerste, vind dat beetje scheef geplaatste en "slordige" stikwerk erg leuk!

Stella zei

Wow; wat vin ik je inlaid die cuts mooi! Mooie frisse strakke kaart; gewedig. Het is een superleuke challenge. Ik wet al wat voor verjaardagskaar tik ga maken. Fijne dag!

corryskaart zei

hoi nelleke
wat een leuke uitdaging dus ga proberen er aan mee te doen
groetjes corry

Colien zei

Proficiat met jullie jubileum, een lustrum vol leuke challenges! En wat een gave uitdaging hebben jullie deze keer bedacht, ik heb al een notitie gemaakt met alle keuzes ik (niet...) kan maken ;)
Wat een vrolijke kaartjes heb je gemaakt, erg tof!
Ik hop nog even terug naar de andere dames om ook daar een reactie achter te laten.
grz.Colien

Aartje zei

Hallo Nelleke, wat leuk dat je meedoet in de bloghop van dutch card lovers met je leuke kaarten. Super!
Groeten, Aartje

Cornelie zei

Leuk om hier aan mee te doen en je kaartjes zijn dan ook super tof, vooral nummer 1 vind ik heel gaaf!

Anita van Merode zei

Hoi Nelleke,
dat is leuk om zo als gastdesigner mee te mogen doen!
Prachtige kaarten. Vind het ook super leuk dat je de gewonnen prijs al meteen hebt gebruikt. Waardeer ik enorm, dankjewel!
Mooie uitvoering van de mal, prachtige techniek. Al je kaarten, echt top!
Groetjes Anita

Misseke zei

Superleuk dat je nu net met het jubileum gastdesigner mocht zijn bij DCL Nelleke en je kaartje hiervoor is helemaal super en geslaagd. Je 2 andere kaartjes zijn ook prachtig - super gedaan!
Groetjes,
Misseke

Gerrina zei

Wat een gave kaarten! En idd niet altijd even makkelijk te maken! Een genot om hier weer wat ideeën op te doen! Moet naar een verjaardag nu en nog niets gemaakt vandaag, maar dat mag ook wel eens; morgen weer een dag... Fijn weekend, Gerrina

Mary zei

Wat leuk Nelleke dat jij juist bij deze speciale uitdaging mee mag doen!! Je hebt je geweldig uitgeleefd en ik vind al je kaartjes mooi, maar mijn voorkeur gaat uit naar de eerste.
Groetjes Mary

Marfien zei

Wat heb je jezelf weer uitgedaagd! De "moeilijkste" schetsen in bijzondere uitvoeringen. Al had ik bij de schets van nr 2 andere kleuren gekozen want ik voel me meer kleurpallet 2 na mijn 60e verjaardag, ha, ha. Inlaid diecuts wist ik ook niet van maar nu ik het zo zie is het een nieuwe naam voor iets ouds. Ga nog even verder kijken voor inspiratie, tot blogs, Marfien

Jacqueline DH zei

Wat een leuke challenge. En eat een mooie voorbeelden, de bovenste is mijn favoriet!

Willy zei

Leuke uitdaging en een erg mooie kaart!

Kaartenkraam zei

Leuke kaarten zeg, lekker vrolijk! De eerste en de laatste vind ik het mooist, leuk die kleuren en mooi dat slordige stikwerk!

groetjes van Ank

kreamina zei

HA! Wat een grappige challenge, ik moet me echt verdiepen in wat de bedoeling is. Een heel puzzelwerkje!
Je bovenste kaart is mijn favoriet, wat een lekkere knallie-kaart, en leuk ook dat "slordige" stikwerk!

José zei

Leuk dat je gd mag zijn bij deze bijzondere jubileum challenge. Je kaart is heel mooi, ik heb ook op moeten zoeken wat het betekende, ik had het al eens op een blog van Anja gezien en daar stond een tutorial bij, ik vind het wel een echte uitdaging om het te proberen.

Katie Melhus zei

What a great pink panel with that bold flower - the card really pops! Thanks for playing along with us at Seize the Sketch!

Lisbeth zei

hoi Nelleke
mooie kaartjes
tot volgende week
grtjs Lisbeth

Peggy zei

Je hebt een hele leuke en mooie kaarten gemaakt.
Proficiat met je gast - dt schap en ook met het jubileum.
Vele creatieve groetjes,
Peggy * Mollemieke *

Joanne kramer zei

Prachtig zeg!!! fijne dag! groetjes Joanne

martine zei

Hallo Nelleke,
heel fijn dat je DT jubileum desginer mag zijn
prachtig voorbeeldkaartjes
lieve groetjes martine

stampwithsandy zei

What a fun card! Love the colors, the die cut flowers and your wonderful stitching. Thanks for playing along this week at Seize the Sketch, Nelleke!

karin zei

Dacht eerst dat je blog eruit lag want ik kon er niet op komen.
Leuke kaartjes, mooie kleuren en ook leuke Challenge-ideetjes !
groetjes,
Karin

Rosalien Zwackhalen zei

Wat een super gave kaart heb je ervan gemaakt Nelleke. Ook je andere kaarten zijn heel mooi en ook mijn favoriet is je eerste kaart.
Super leuk dat je bij ons Gastdesigner wilde zijn. :)

Josje zei

Wat heb je weer een leuke kaart gemaakt Nelleke

Heidie zei

Wat een mooie kaart heb je gemaakt. Ik heb bij jou voor woord 5 gekozen. Heb het alleen iets afgekort omdat het beter op mijn kaart past.

liefs Heidie

Brendaxx zei

Gefeliciteerd met je gastDT-schap bij DCL! Dit kaartje is ook weer erg mooi. Leuke uitdaging weer deze keer, ik hop nog even verder naar de andere blogs ;)
Groetjes,Brenda

Rosina zei

hele leuke kaartjes heb je als gastdesigner gemaakt bij het jubilerende DCL Nelleke...prachtig die kleurtjes ik ben er helemaal weg van en ga ook een keuze maken nu....

groetjes Rosina

Aletta zei

Leuk leuk leuk !!!
Groetjes Aletta

Елена zei

Ik van harte feliciteren met uw verjaardag en wensen succes. Ik heb al een kaartje gemaakt ter ere van uw 5e verjaardag en ik hoop dat mijn vertaling moeilijkheden dit niet kunnen voorkomen.
Met de hitte, Elena.

Sandra1968 zei

Van harte gefeliciteerd met je gast-DT-schap en erg leuk dat je de DCL-verjaardag op deze uitdagende manier mee mag vieren. En je kaart vind ik heel erg mooi!
Groetjes, Sandra

Sandra1968 zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Marieke zei

wat een leuke kaarten heb je gemaakt!
Liefs, Marieke

Stampidoe@gmail.com zei

Geweldig leuke kaarten heb je gemaakt en nog gefeliciteerd als gast designer voor DCL.
groetjes yvon

Lia zei

Wat leuk dat je als gastdesigner meteen aan zo'n bijzondere challenge een bijdrage mag leveren. Proficiat! Je hebt leuke voorbeelden gemaakt en nu is de beurt aan ons, de volgers dus!
Ik doe mijn best!
Lia xx

Chantal zei

Super leuke kaart. Leuke actie deze bloghop. Heb volgens mij nu alle opdrachten wel verzameld, ga eens kijken of ik de tijd nog kan vinden om er iets van te brouwen.

Anoniem zei

Hoera! DCL 5 jaar! Gefeliciteerd!
Wat een leuke opdracht hebben jullie verzonnen. Superleuke kaart heb je gemaakt!
groetjes, Bernadet

Maaike Huisman zei

Hallo Nelleke,

Af en toe kom ik eens langs om je blog. Ook deze keer. Je heb weer veel mooie creaties gemaakt.
Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van DCL.De uitdaging is echt een uitdaging. je moet goed opletten, dat je alle keuzes mee neemt

Groetjes,Maaike